Buat bisnes dengan kad kahwin?

Dah pandai buat kad kahwin dengan gaya yang tersendiri dah tentunya boleh buat bisnes dengan kad kahwin…

Tahun 2014 merupakan tahun yang sangat mencabar bagi
kita semua diatas kenaikan harga barang dan kos barang.

Dengan kenaikan harga barang ini bermakna kita perlu mengatasinya
dengan menambah pendapatan sampingan bagi menampung keperluan hidup.

tetapi….

Nak buat bisnes apa?
Bisnes apa yang mudah?
Bisnes apa yang boleh mula segera?
Bisnes apa yang menguntungkan?

Jawapannya ialah bisnes kad kahwin. Persoalannya mengapa kad kahwin?

kebiasaannya untuk bermula bisnes
kad kahwin anda memerlukan mesin dan modal yang besar untuk bermula.

tetapi…kawan saya Azman shah ingin membantu anda bermula dengan:

1.Mudah dan cepat
2.Tidak memerlukan staf dan mesin
3.Tidak memerlukan modal besar malah boleh juga bermula tanpa modal langsung.

Usah termenung sakan untuk membuat bisnes kad kahwin ini. Jika nak fikirkan risiko dah tentunya semua bisnes ada risikonya yang tersendiri. Ada baiknya buat bisnes kad kahwin dari terus merungut dengan kos sara hidup masa kini yang akan terus meningkat saban hari…

untuk info selanjutnya>>> Panduan bisnes kad kahwin sedia membantu…

niaga kad kahwin ,

Dvd kadkahwin memang berbaloi baloi…

Kenapa mesti berbaloi baloi?

Berbaloikah untuk memilikinya?

Ada GST ke? JKW ada ke?

Kalo gerenti satu tahun boleh buat duit dengan dvd kad kahwin boleh dikatakan ada gerentinya. Jika ada jaminan kembalian wang sekalipun … kenapa mahukan kembalian wang? sebab tak puas hati dengan produk dvd kad kahwin ini?

Kalo dah bleh buat duit dengan dvd kad kahwin ini kenapa mesti nak lagi kembalian wang?

Ada jaminan memang amat terpenting sekali. Namun demikian jaminan yang lebih terpenting adalah anda boleh buat sendiri kad kahwin dan boleh buat duit dengan panduan buat sendiri kad kahwin yang telah disediakan dalam dvd kad kahwin tersebut…

Ada berani…?

Mari buat sendiri kad kahwin… >>>>

Klik sini untuk kami bantu anda buat sendiri kad kahwin anda…

niaga kad kahwin , , ,

Pakej Video Bisnes Kad Kahwin?

Musim cuti sekolah ramai yang bercuti. Cuti santai ada. cuti ke luar negara ada. dan pelbagai rencana dan perancangan diatur bagi mereka yang sedang cuti sekolah.

Musim cuti sekolah jugak macam biasalah akan ada kenduri sana sini jemputan kahwin sana sini. Meriah dengan kad jemputan kahwin.

Kad jemputan kahwin pulak pelbagai rekabentuk dan jenisnya yang tersendiri. Bisnes kad kahwin pun meriah sakan dengan keuntungan yang cukup lumayan.

Nak buat sendiri pun takder masalah. Boleh buat sendiri dan boleh bukak peluang perniagaan kad kahwin untuk diri sendiri. Siapa tahu suatu hari nanti ada yang akan membuat tempahan kad kahwin dari anda. Senang senang aje anda meraih keuntungan yang menarik dengan hanya bisnes kad kahwin.

Nak tahu bagaimana? Klik di sini untuk info pakej video bisnes kad kahwin.

niaga kad kahwin

Ni lagi satu pasal kad kahwin : Tempahan kad kahwin online

Anda nak design yang macam mana? Mahu tengok kolekso kad kahwin yang mereka hasilkan? Sudah tentunya menarik dengan kualiti yang tersendiri. Feedback dari costumer? Dah tentunya anda boleh try berurusan sendiri dengan mereka di laman web tempahan kad kahwin online dealova kad kahwin. Atau tengok aje apa kata pelanggan mereka.

Design yang menarik dengan koleksi kad kahwin pilihan yang boleh anda pilih mana yang anda mahu dengan jaminan kualiti kerja yang menarik … apa lagi silakan buat tempahan kad kahwin anda di laman web dealova kad kahwin dengan harga yang berpatutan mengikut pilihan hati anda.

Layari laman web dealova kad kahwin sekarang :>>> Klik sini dealova kad kahwin.

laman kad kahwin

Bagaimana mahu buat kad kahwin sendiri?

Software buat kad kahwin ada tak?

Tentunya anda ingin ketahui bagaimana mahu buat kad kahwin sendiri dan seterusnya membina perniagaan kad kahwin anda sendiri. Ia bukan mudah namun tetap memerlukan sedikit kesabaran dan ketekunan untuk menghasilkan kad kahwin anda yang tersendiri.

Lihat sendiri hasilnya selepas anda berjaya menghasilkan kad kahwin anda sendiri dengan jayanya. Ini kerana anda tidak perlu bersusah payah menggabungkan dua software menjadi satu untuk buat kad kahwin. Tidakkah ia cukup menyusahkan diri anda sendiri? Tetapi bagaimana…? Takkan software kad kahwin pun tak ada? Mana nak cari software kad kahwin?

Teknik gabungan dua software tu macam mana pulak yer? Tang itu punya teknik tak usah duk fikir fikir lagi. Gunakan teknik yang tersedia untuk anda mendapatkan hasil kad kahwin yang anda mahukan. Jangan lakukan kesilapan tersebut. Ia amat merugikan. Rugi masa. Rugi tenaga. Rugi dakwat printer. Dan banyak pembaziran kertas yang terpaksa anda gunakan.

Anda mahu buat sendiri secara “Try Anda Error” dengan cabaran yang cukup menusuk jiwa, silakanlah. Namun jika banyak rugi dari untung yang anda dapat, apalah guna cuba jaya tersebut. Alangkah mudahnya jika sudah tersedia cara dan panduan yang betul untuk menghasilkan kad kahwin sendiri dengan mudah dan senang lagi menguntungkan.

Mahu buat kad kahwin sendiri? Sudah tentunya ada cara mudah serta menggunakan perisian yang mudah dan ringkas, paling menarik perhatian adalah perisian tersebut telah tersedia ada hampir semua komputer/laptop yang anda miliki? Apa dia perisian tersebut?

Klik di sini jika nak tahu maklumat lanjut buat sendiri kad kahwin?

 

buat kad kawhin , ,

Edit Kad Kahwin Sendiri

Mahu edit kad kahwin sendiri bagaimana?

Itulah yang perlu awak pelajari mulai dari sekarang. Sudah tentunya awak perlu bertindak untuk belajar cuba jaya untuk edit kad kahwin dengan lebih baik dari semasa ke semasa untuk mendapatkan hasil yang lebih baik. Ia bukan mudah namun dengan berkat kesabaran yang awak tunjukkan itu akan membuahkan hasil kerja edit kad kahwin sendiri dengan lebih menyerlah lagi.

Namun bagaimana mahu edit kad kahwin sendiri tanpa bantuan pakar yang berkebolehan? Awak sendiri dah tentunya ada kebolehan yang tersendiri. Mahir sedikit sebanyak berkaitan dengan software itu ini.

Mekap sikit situ sini kad kahwin anda itu.

Kemudiannya selepas ini hasil edit kad kahwin sendiri yang anda telah ubahsuaikan itu akan menjadi satu tarikan kepada penerima kad jemputan kahwin untuk bertanya siapakah gerangan rekacipta kad kahwin tersebut.

Siapakah anda?

Maka jawapannya sudahnya akan ditujukan kepada empunya nama. Selitkanlah rekacipta oleh…? dengan meletakkan tanda nama perniagaan anda untuk memperolehi sedikit sebanyak tempahan kad kahwin di kemudian hari. Edit kad kahwin sendiri dan terima pulangan yang menguntungkan…

Mahukan maklumat lanjut?

Klik sini untuk edit kad kahwin sendiri.

Sekian terima kasih.

buat kad kawhin , , ,

Contoh Kad Kahwin Buat Sendiri

Bagaimana hari ini? Sudah boleh buat sendiri kad kahwin anda? Jika belum anda perlu sentiasa belajar dan perbaiki skil dan teknik buat sendiri kad kahwin pilihan hati anda… Boleh buat bisnes kad kahwin selepas ini jika ada yang berminat untuk membuat tempahan kad kahwin dari anda.

Dengan demikian anda boleh sediakan contoh kad kahwin yang anda buat sendiri untuk tempahan dari sanak saudara atau rakan rakan terdekat. Tatkala dah mahir buat sendiri kad kahwin selepas ini dah tentunya anda boleh perkembangkannya sedikit demi sedikit. Mula dari kecil kemudian berkembang dengan pesatnya.

Contoh kad kahwin buat sendiri yang telah anda sediakan sebelum ini boleh dijadikan pakej pilihan kad kahwin yang boleh ditempah oleh pelanggan anda dari semasa ke semasa.

Dengan adanya contoh kad kahwin buat sendiri yang anda hasilkan tersebut akan menjadi daya penarik bisnes kad kahwin anda terus berkembang dengan lebih maju lagi.

Mahu belajar buat sendiri kad kahwin anda?

buat kad kawhin ,

Cara Buat Kad Kahwin Sendiri

Jika anda mahu tahu cara buat kad kahwin sendiri anda perlu belajar bagaimana mahu membuat lakaran mudah design kad kahwin yang anda inginkan.

Apa yang perlu anda lakukan adalah melakukan brainstorming idea kreatif anda untuk melaksanakan misi cara buat kad kahwin sendiri.

Serlahkan idea idea bernas yang telah anda terfikirkan untuk dilakarkan kemudian zahirkannya ke dalam bentuk kad kahwin yang anda mahu hasilkan. Cukup mudah cara buat kad kahwin sendiri tanpa perlu upah orang lain buatkan.

buat kad kawhin

Kenapa perlu buat sendiri kad kahwin?

Tiada apa yang terlebih penting dalam majlis perkahwinan adalah untuk menghasilkan kad jemputan kahwin. Lebih lebih lagi jika anda boleh buat sendiri kad kahwin tanpa perlu upah orang lain untuk design kad kahwin milik anda sendiri.

Jika sudah selesai dan mahir buat sendiri kad kahwin sudah tentunya anda boleh mulakan bisnes kad kahwin anda sendiri.

buat kad kawhin

Welcome To Cara Buat Sendiri Kad Kahwin

Welcome to Buat sendiri kad kahwin.

Anda sedang mencari cara untuk buat sendiri kad kahwin???

Design sendiri kad kahwin anda?

Mencari cara mudah buat kad kahwin?

Belajar buat sendiri design kad kahwin anda?

Tetapi bagaimana???

buat kad kawhin , ,